Välkommen till Gröne Backe Camping & Stugor

Natursköna Gröne Backe Camping är belägen i utkanten av samhället Ed, en av västsveriges äldsta och mest kända turistorter. Gröne Backe är mycket omtyckt och har med tiden blivit en mötesplats för campare från hela Europa.

Hit kommer man bland annat för att uppleva den spännande och sällsynt vackra natur som präglar området. Familjen och äventyraren, nybörjaren och den erfarne skogsmänniskan, kanotisten och fiskaren, alla hittar sina smultronställen i Gröne Backes omgivningar. Men Gröne Backe och Dals-Ed är inte bara storslagna naturupplevelser, våra gäster erbjuds ett rikt utbud av aktiviteter och arrangemang, året runt.

Köp Camping Key Europe

Bastu öppen och bokningsbar! 🔥

Nu är bastun öppen igen! Bastu kostar 300kr för en bokning på minst 2 h, sedan 150kr för varje timme extra. Vi står får ved, tidningspapper, tändstickor och roddbåt ut till båten. Ni är välkomna att boka över mailen info@gbcamp.nu eller på telefon 0534-101 44. Ha det gott & välkomna! 🌞

Läs mer

Påsk Tipspromenad för barn och vuxna!

Från Skärtorsdag till Annandag påsk kommer vi ha påsk tipspromenader. De är kostnadsfria och tillgängliga dygnet runt och för alla. Vi har en tipspromenad för barn och en för vuxna. Tipspromenaden börjar vid receptionen och går runt campingen, svaren finns placerat vid receptionen. Välkomna och Glad Påsk!

Läs mer

Påskhelgens Receptionsöppettider 🐣

Skärtorsdagen                  17:00-19:00 Långfredag                       13:00-15:00 Påskafton, Lördag            10:00-12:00 Påskdagen, Söndag         10:00-12:00 Annandag påsk, Måndag  10:00-12:00     🐣Glad påsk!🐣

Läs mer

© 2020 Gröne Backe Camping & Stugor Produded by: Bozzanova
Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att förbättra ditt besök.