Restaurang Lilla Lee

På vår camping direkt bredvid receptionen har vi vår fina och hemtrevliga Restaurang Lilla Lee!

De serverar allt från goda pizzor till pastarätter, sallader, hamburgare och À la carte. Dessutom har de fullständiga rättigheter att servera alkohol. Ni kan därför även avnjuta öl eller drinkar i baren eller ute på den mysiga uteplatsen.

Mat går även att beställas som avhämtning.

Klicka här för Meny!

För beställning ring:  0534-105 19

Kiosk & litet café

Inne i receptionen har vi en kiosk och ett lite café.

Här finns alltifrån dricka, snacks & glass till livsmedel, matlagning och tillbehör till hem och husvagn.

Under högsäsong bakar vi bröd och bakelser som kan köpas till en kopp kaffe eller en slush.

MIDSOMMAR🌺

Nyfikna på hur en midsommar kan se ut på Gröne Backe under pandemitider? I vanliga fall har vi ett traditionellt midsommar firande med trubadur och dans. R Merens var hos oss midsommar 2020 och spelade in en fantastisk video på vår camping och om deras vistelse och firande här. Tack R Merens för er vistelse … Fortsätt läsa ”MIDSOMMAR🌺”

Läs mer

Bastu öppen och bokningsbar! 🔥

Nu är bastun öppen igen! Bastu kostar 300kr för en bokning på minst 2 h, sedan 150kr för varje timme extra. Vi står får ved, tidningspapper, tändstickor och roddbåt ut till båten. Ni är välkomna att boka över mailen info@gbcamp.nu eller på telefon 0534-101 44. Ha det gott & välkomna! 🌞

Läs mer

Påsk Tipspromenad för barn och vuxna!

Från Skärtorsdag till Annandag påsk kommer vi ha påsk tipspromenader. De är kostnadsfria och tillgängliga dygnet runt och för alla. Vi har en tipspromenad för barn och en för vuxna. Tipspromenaden börjar vid receptionen och går runt campingen, svaren finns placerat vid receptionen. Välkomna och Glad Påsk!

Läs mer

© 2020 Gröne Backe Camping & Stugor Produded by: Bozzanova
Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att förbättra ditt besök.