MIDSOMMAR🌺

Publicerad

Nyfikna på hur en midsommar kan se ut på Gröne Backe under pandemitider? I vanliga fall har vi ett traditionellt midsommar firande med trubadur och dans. R Merens var hos oss midsommar 2020 och spelade in en fantastisk video på vår camping och om deras vistelse och firande här. Tack R Merens för er vistelse … Fortsätt läsa ”MIDSOMMAR🌺”

Bastu öppen och bokningsbar! 🔥

Publicerad

Nu är bastun öppen igen! Bastu kostar 300kr för en bokning på minst 2 h, sedan 150kr för varje timme extra. Vi står får ved, tidningspapper, tändstickor och roddbåt ut till båten. Ni är välkomna att boka över mailen info@gbcamp.nu eller på telefon 0534-101 44. Ha det gott & välkomna! 🌞

Påsk Tipspromenad för barn och vuxna!

Publicerad

Från Skärtorsdag till Annandag påsk kommer vi ha påsk tipspromenader. De är kostnadsfria och tillgängliga dygnet runt och för alla. Vi har en tipspromenad för barn och en för vuxna. Tipspromenaden börjar vid receptionen och går runt campingen, svaren finns placerat vid receptionen. Välkomna och Glad Påsk!

Påskhelgens Receptionsöppettider 🐣

Publicerad

Skärtorsdagen                  17:00-19:00 Långfredag                       13:00-15:00 Påskafton, Lördag            10:00-12:00 Påskdagen, Söndag         10:00-12:00 Annandag påsk, Måndag  10:00-12:00     🐣Glad påsk!🐣

Vi söker sommarpersonal!🌞

Publicerad

Är du 18 år eller äldre, och söker ett jobb till sommaren? Sök gärna till oss! Jobbet består främst av arbete i reception, kiosk och städ. Hos oss är det viktigt att ge våra gäster en ordentlig och hemtrevlig service och miljö. Det är en stor merit att ha kassa- och servicevana. Vi ser gärna … Fortsätt läsa ”Vi söker sommarpersonal!🌞”

Bastu stängd februari

Publicerad

Under februari kommer vi ha bastun preliminärt fortsatt stängt som det ser ut i nuläget. Vi önskar er en fortsatt trevlig vintertid ute på isar och snö!  

Reception stängd 9-10 januari

Publicerad

Receptionen kommer vara stäng helgen 9-10 januari. Nästa helgerna under januari kommer våra Öppettider Reception vara som vanligt. Ta hand om er och ha det gott tillsvidare!

Bastu covid-19 stängd!

Publicerad

Tyvärr har vi beslutat att under januari stänga bastun på grund av ökad covid-19 smitta genom landet. Jätte tråkigt, men det är för allas säkerhet!! Vi alla måste ta vårat gemensamma ansvar för att komma ur denna kris.   Vi önskar er alla en god och kry fortsättning!