Välkommen till Gröne Backe Camping & Stugor

Natursköna Gröne Backe Camping är belägen i utkanten av samhället Ed, en av västsveriges äldsta och mest kända turistorter. Gröne Backe är mycket omtyckt och har med tiden blivit en mötesplats för campare från hela Europa.

Hit kommer man bland annat för att uppleva den spännande och sällsynt vackra natur som präglar området. Familjen och äventyraren, nybörjaren och den erfarne skogsmänniskan, kanotisten och fiskaren, alla hittar sina smultronställen i Gröne Backes omgivningar. Men Gröne Backe och Dals-Ed är inte bara storslagna naturupplevelser, våra gäster erbjuds ett rikt utbud av aktiviteter och arrangemang, året runt.

Köp Camping Key Europe

Helikopterturer 13 & 27 juli 🚁

Vi önskar Helinord välkomna tillbaka, de kommer köra helikopterturer för gäster och allmänheten att hänga med på: Tisdag 13 juli kl 12:30 & Tisdag 27 juli kl 12:30 Ingen platsbokning, 4-5 minuter, 300kr pp, Swish/kontant (Hyr hela helikoptern och ta med max 5 st pers i 15 minuter för 4.500:- eller i 30 min för … Fortsätt läsa ”Helikopterturer 13 & 27 juli 🚁”

Läs mer

Orientering – Naturpasset 🌳🏃

Nu säljer vi Naturpasset i receptionen i samarbete med @edsskidklubb ! För 60 kr får du ett startkort och en orienteringskarta över utsatta kontroller i en lättorientad terräng runt Stora Sågtjärn i Ed. Kontrollerna hänger ute mellan 15 maj till 15 september, du kan därför orientera när du vill och hur mycket du vill där … Fortsätt läsa ”Orientering – Naturpasset 🌳🏃”

Läs mer

MIDSOMMAR🌺

Nyfikna på hur en midsommar kan se ut på Gröne Backe under pandemitider? I vanliga fall har vi ett traditionellt midsommar firande med trubadur och dans. R Merens var hos oss midsommar 2020 och spelade in en fantastisk video på vår camping och om deras vistelse och firande här. Tack R Merens för er vistelse … Fortsätt läsa ”MIDSOMMAR🌺”

Läs mer

© 2020 Gröne Backe Camping & Stugor Produded by: Bozzanova
Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att förbättra ditt besök.